сряда, 10 юни 2015 г.

Перфектният кекс @

продукти
2 с.л.какао
3 к.ч.захар
2 бр.яйца
1 к.ч.олио
1 пак.ванилия
  • Яйцата се бият със захарта до побеляване, прибавя се олиото, газираната вода, брашното с бакпулвера и ванилията. Застила се правоъгълната форма с хартия за печене, изсипват се 2/3 от сместа, а към останалата 1/3 се добавят 2 с.л. какао и се разбърква добре, изсипва се и тя във формата.
  • 2 Слага се в предварително загрятата на 180 С фурна за около 40 минути, проверява се с клечка за зъби дали е изпечен. Щом по нея не полепва тесто, можете да го извадите от фурната.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар