Необходими продукти
За блата:
- 250 гр бисквити
- 75 гр масло
- 1 с.л. нутела
- 25 гр лешници
- 1 щипка сол
- 500 гр крема сирене
- 400 гр течен шоколад нутела
- 60 гр захар
- 1 щипка сол
- Натрошаваме бисквитите с лешниците. Добавяме маслото, солта и нутелата. Объркваме добре.
- Притискаме сместта с помощта на чаша или лъжица към дъното на тавичка.
- Оставяме в хладилник да се охлади добре.
- Разбиваме крема сиренето с солта и захарта. Добавяме леко и по малко течния шоколад, трябва да постигнем хомогенна смес.
- Изсипваме крема върху блата и заглаждаме добре.
- Оставяме да се охлади поне няколко часа и е готов за сервиране.
Няма коментари:
Публикуване на коментар