- пилешки крилца - 1 тарелка, може и с бутчетата
- соев сос - на вкус
- олио - 3 супени лъжици
- лимонов сок - на вкус
- черен пипер - смлян 1/2 чаена лъжичка
- чесън - на прах 1/2 пакетче
- червен пипер - сладък 1 чаена лъжичка
- дижонска горчица - 1 чаена лъжичка
- мед - 1, 1/2 чаени лъжички
- чубрица - 2 - 3 щипки
Разбъркваме добре и оставяме похлупени в хладилника за не по малко от 2-3 часа, колкото повече престоят така толкова е по добре.
Изваждаме от хладилника и тенджерата слагаме в студена фурна. Включвме на 250 градуса и печем до готовност или иначе казано около 45 минути.
Няма коментари:
Публикуване на коментар