сряда, 10 юни 2015 г.

Нисковъглехидратни палео бейгъли

  • 1 чаена чаша ленено брашно
  • 3/4 чаена чаша бадемово брашно
  • 2 супени лъжици кокосово брашно (стърготини)
  • 1 супена лъжица сода бикарбонат
  • 2 супени лъжици кисело мляко
  • 2 яйца 
  • 2 супени лъжици студено пресован зехтин
  • 3 супени лъжици вода
  • 1 супена лъжица мед
  • Маково семе и други семена или ядки по избор
Как се правят?
  1. Смесваме сухите съставки добре.
  2. Смесваме течните съставки добре.
  3.  Смесваме сухите и течните съставки и разбъркваме, докато получим равна смес.
  4. Вземаме малко количество от тестото и оформяме геврече – първо правим голямо топче, после пробиваме дупка в средата и готово. Подреждаме гевречетата в тава, покрита с хартия за печене.
  5. Поръсваме ги със семената, които сме си избрали.
  6. Печем на 180 С за около 20-25 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар