понеделник, 4 май 2015 г.

Солен киш без блат @

Необходими продукти:
200 г кашкавал + 80 г за поръсване 
1 с.л. брашно 
80 г топено сирене 
250 г сирене 
500 мл. прясно мляко 

Начин на приготвяне В голяма купа разбиваме млякото с брашното. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.



Необходими продукти 200 г кашкавал + 80 г за поръсване 1 с.л. брашно 80 г топено сирене 250 г сирене 500 мл. прясно мляко Начин на приготвяне В голяма купа разбиваме млякото с брашното. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/solen-kish-bez-blat-.27551.html
Необходими продукти 200 г кашкавал + 80 г за поръсване 1 с.л. брашно 80 г топено сирене 250 г сирене 500 мл. прясно мляко Начин на приготвяне В голяма купа разбиваме млякото с брашното. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/solen-kish-bez-blat-.27551.html
Необходими продукти 200 г кашкавал + 80 г за поръсване 1 с.л. брашно 80 г топено сирене 250 г сирене 500 мл. прясно мляко Начин на приготвяне В голяма купа разбиваме млякото с брашното. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/solen-kish-bez-blat-.27551.html
Необходими продукти 200 г кашкавал + 80 г за поръсване 1 с.л. брашно 80 г топено сирене 250 г сирене 500 мл. прясно мляко Начин на приготвяне В голяма купа разбиваме млякото с брашното. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/solen-kish-bez-blat-.27551.html
Необходими продукти 200 г кашкавал + 80 г за поръсване 1 с.л. брашно 80 г топено сирене 250 г сирене 500 мл. прясно мляко Начин на приготвяне В голяма купа разбиваме млякото с брашното. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/solen-kish-bez-blat-.27551.html
Необходими продукти 200 г кашкавал + 80 г за поръсване 1 с.л. брашно 80 г топено сирене 250 г сирене 500 мл. прясно мляко Начин на приготвяне В голяма купа разбиваме млякото с брашното. Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно. Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/solen-kish-bez-blat-.27551.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар